donderdag 24 september 2009

Goed onderweg

Mijn planning nog eens doorgenomen ben ik tot de ontdekking gekomen dat ik toch wel aardig op schema loop. Ik goed onderwerp, zet deze week de uitwerkingen van het vooronderzoek ingescand of gefotografeerd op het blog en ga me bezig houden met een vakopdracht.
Ik heb vandaag de journalistieke vakopdracht aangenomen en zal naar buiten gaan met mijn camera.

Ik heb vandaag navraag gedaan over de vakopdrachten. Waaruit gebleken is dat alle vakopdrachten m.u.v. de vakopdracht van vandaag, te maken moeten hebben met contrast en dus aan het thema moeten voldoen.

Voor volgende week heb ik een studioplek gereserveerd tussen 11.00u en 16.00u met een witte achtergrond, dan ga ik foto's maken van Rowena ; High-Key foto's. Voor dit weekend heb ik een shoot gepland met Edwin om het tegendeel van Rowena te fotograferen. Hem zal ik donkerder en krachtiger neerzetten, met vrij weinig licht en waarschijnlijk een kleurenlamp. Rowena zal er lief en tenger opkomen, maar Edwin daarentegen woest en sterk.

Van de week heb ik een paar schetsen gemaakt met daarin het begin van ontwerpen voor het DVD-boekje, hele idee'en zijn losgekomen - jeej. Daarnaast heb ik in het kort uitgetekend hoe ik mijn modellen wil en een omschrijving gemaakt van wat mijn doel / subcategorie is in het project 'CONTRAST'.
Ook dit zal ik vastleggen en op de blog zetten, maar ik zal het ook wat netter uittypen en uitwerken zodat het ook voor de bloglezers een beetje duidelijk is.

Geen opmerkingen: